Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς


Εταιρική Ταυτότητα

Το nautilus-naturals.gr είναι μέλος του ομίλου ηλεκτρονικών καταστημάτων Web Traders, ο οποίος δημιουργήθηκε από ανθρώπους με βαθιά γνώση του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και αίσθηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

To Nautilus Naturals είναι ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπορεύεται προϊόντα προσωπικής φροντίδας με βάση φυσικά συστατικά.

Τι μας κάνει διαφορετικούς

Στην Web Traders αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και προσπαθούμε να τις καλύψουμε προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής (value for money).

Η ομάδας μας, ερευνά και εντοπίζει παραγωγούς, κυρίως Έλληνες, οι οποίοι παράγουν ποιοτικά και ιδιαίτερα προϊόντα προσωπικής φροντίδας με φυσικά συστατικά, φιλικά προς τη φύση και τον άνθρωπο. Καθημερινά μελετάμε και αξιολογούμε τα προϊόντα που εμπορευόμαστε στοχεύοντας να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων, σε σωστές τιμές και με πληθώρα επιλογών.

Συναντήστε τα προϊόντα μας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταφέρουμε στους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας την καλύτερη ενημέρωση αναφορικά με τα προϊόντα μας. Παρόλα αυτά, είναι πρακτικά αδύνατο να σας μεταφέρουμε όλες τις αισθήσεις, όπως για παράδειγμα τα αρώματα των προϊόντων. Γι’ αυτό είμαστε στη διάθεση σας στο χώρο μας, για να δείτε, αγγίξετε, μυρίσετε και περιεργαστείτε τα είδη μας.

Σας περιμένουμε καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, προκειμένου να γνωρίσετε τα προϊόντα μας από κοντά.

Ωράριο λειτουργίας για παραλαβή προϊόντων:

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 με 14:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 με 19:00
Σάββατο: 09:00 με 15:00